اگرچه ویروسهای آنفولانزا هر سال ویژگیهای آنتی ژنی خود را تغییر میدهند، اما علائم کمابیش همیشه ثابت میمانند.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان مرکزی
این پژوهشگر جهاددانشگاهی افزود: واکسن این ویروس را داریم و تزریق این واکسن در افراد بالای شش ماه و به ویژه در افراد دارای بیماری زمینهای کاملا توصیه میشود.
آیا واکسن آنفلوآنزا میتواند با کووید-۱۹مقابله کند؟ ویروس کرونا با ویروس آنفلوآنزا متفاوت است. بنابراین، واکسن آنفولانزا نمیتواند از ابتلا به کووید-۱۹ جلوگیری کند.
این کارشناس مبارزه با بیماریهای علوم پزشکی ساوه در پاسخ به این پرسش که در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، تا چه مدت نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کند، افزود: در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، توصیه میشود پس از اتمام دوره قرنطینه ۱۴ روزه و پایان علائم کرونا، نسبت به دریافت واکسن آنفولانزا اقدام شود.
به همین دلیل، آنفولانزا به راحتی در میان اعضای خانواده، همکلاسیها یا همکاران و در مکانهای بسته و شلوغ مانند وسایل نقلیه عمومی، بارها یا سینماها پخش میشود.
موارد شدید آنفولانزا میتواند حتی در افراد سالمی که در هیچ یک از دستههای فوق قرار نمیگیرند نیز رخ دهد.
سیر از دیگر موادی است که به فراوانی در خانهها پیدا میشود و از خاصیت بسیار بالایی برخوردار است.
استفاده از آب برنج میباشد؛ فیبر موجود در برنج میتواند در درمان بیماری آنفولانزای معده نقش مهمی را ایفا نماید.
برای اطلاع از علائم و درمان آنفولانزا در کودکان ، مقاله ی مربوط به بیماری آنفولانزا در کودکان را از پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.
واکسیناسیون آنفولانزا موثرترین راه برای محافظت از خود است. واکسن، خطر ابتلا به عفونت را کاهش میدهد و وسیلهای برای جلوگیری از عوارض بیماری است.
برای اولین کاربرد برای کودکان خردسال، دو نصف دوز به فاصله ۱ ماه تجویز میشود.
علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم آنفولانزا بدون سرفه غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش مییابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیهی اسیدهای چرب و به وسیلهی فرآیندی به نام کتوزیس انجام میگردد.
یک متخصص کودکان و فوق تخصص نوزادان، با اشاره به واکسیناسیون کودکان بر علیه بیماری آنفلوآنزا، درباره چگونگی و بهترین زمان تزریق این واکسن و بایدها و نبایدهای آن توضیح داد.
Comments on “The 2-Minute Rule for آنفولانزا سرماخوردگی”